Det korte svar er selvfølgelig ja. Det lange svar er ja – hvis jeg kunne få den læring med mig, som det har givet at komme ud på den anden side. Jeg ønsker mig ikke tilbage til et liv uden selverkendelse, selvbevidsthed og med angst og depression – en virkelighed, der var min, før jeg gik fra min kræftramte og voldelige eksmand. En del af min vej ud, bestod i at skrive en bog – den bog er udgivet nu, og du kan købe den lige HER.

 

 

Jer også blevet interviewet af Frejamay November Blog, om bogen og hvorfor jeg skrev den og til hvem. Det kan du læse mere om HER.

Der vil løbende være indslag og opdateringer om bogen og interviews og foredrag i den forbindelse på min Facebookside – og hvis du ikke allerede følger den, kan du følge den HER.

Håber, du vil deltage i debatten og være med til at bryde tabuet omkring vold i hjemmet.

 

Skriv en kommentar: