Familie er en speciel størrelse – et mundheld siger, at man selv vælger sin familie. I det her tilfælde har jeg valgt mig en lillesøster. Sammenbragt af en god blanding af held og gener dumpede hun ind i mit liv da jeg var 26, og min mor blev kæreste med hendes papfar.

Vi bor i hver sin ende af landet, ses ret sjældent … og alligevel er det som om der åbnes en teleport imellem os, når vi ringer sammen eller mødes. Tiden står stille og flyver afsted på samme tid, vi snakker og snakker, og omverdenen kan have det så godt så længe. Dagen efter jeg var gået fra min eksmand sendte jeg hende en sms, og i den, der kom tilbage, stod der kun ét ord: “Kom!”

Da hun senere havde brug for MIN støtte, var jeg der, og trak i alle de tråde, jeg kunne finde frem, på en måde man kun gør, når det drejer sig om familie. Nu har hun så delt lidt af sin historie i sit online-kursus “Nyd Dig Sund”, og jeg har fået lov til at dele den her, så I også kan få glæde af den. Historien er så fint et eksempel på, at lige præcis følelsesmæssige problemer kan betyde, at man gemmer sig bag maden. Mine Damer & Herrer, I present to you min Søs: Caroline Fibæk!

Line og Ilse 3.11.08

 

 

 

 

 

 

Sorg gjorde mig tyk og ulykkelig. Min egen historie..

 

Skriv en kommentar: