Kursus af Caroline Fibæk

Kære alle sammen.

Som jeg ikke har lagt skjul på, trækker jeg og min papsøster Caroline Fibæk på samme hammel, når det kommer til sundhed; hun på den fysiske side med sin store viden om hvilken mad, der nærer din krop optimalt, og jeg på den psykiske side med min oplevelsesorienterede terapi og støtte til personlig udvikling. Nu har hun barslet med et online kursus, som hun kalder ”Nyd Dig Sund” – et kursus, der guider dig igennem 12 ugers øget opmærksomhed på din krop og dens behov. Ikke afgrænset til opskrifter og anvisninger på hvad du kan spise, men også med en støtte til hvordan du får ændret din egen selvopfattelse, så du også rent mentalt er i stand til at føle, at du fortjener den lækreste og dejligste mad, du kan give dig selv.

Hendes opskrifter er baseret på raw food princippet, hvilket betyder en let kost med mange rå grøntsager og frugt, men også en ren forkælelse udi chokolade og nødder. Hendes intention er imidlertid ikke at omvende nogen, men at du skal finde den balance, der føles bedst for dig. Der er altså ingen løftede pegefingre eller indviklede kostplaner som skal følges, kun let og nærende inspiration til et øget kropsligt velvære og en stærkere selvfølelse. Hver uge får du et lille foredrag på video eller lydfil, alt efter hvad du foretrækker, kombineret med nogle støttende øvelser, du kan afprøve, hvis du har lyst. Derudover er hvert hold en lukket gruppe, hvor I internt kan støtte hinanden, samtidig med at I får online hjælp og støtte af Caroline. Læs mere om kurset på hjemmesiden www.nyddigsund.dk.

Jeg har fået lov til at sælge jer dette foredrag med 10 % rabat!

Hvis I køber det via linket nedenfor, her på min side, skal I indtaste promokoden ”CHOKOLATELOVER”, i et dertil indrettet felt, for at få de 10 % rabat. En del af konceptet er så, at jeg også tjener lidt pr. salg, men da min hovedintention her er at give så mange som muligt chancen for at blive beriget af hendes vitaliserende kursus, vil jeg til dem, der køber hendes kursus her, tilbyde en gratis terapitime hos mig. For de af jer, der ikke bor i nærheden af mig, og ikke har mulighed for at komme forbi min praksis, vil jeg tilbyde en konsultation pr. telefon i stedet.

At begynde at pille ved sine madvaner kan være en vældig stor udfordring. Man er helt nede og røre ved nerven i selve ens eksistens; hvordan man sørger for at have energi til at klare livets forskellige udfordringer – hvordan man overlever. Gennem mit arbejde med spiseforstyrrede, og gennem mine egne erfaringer med negative tankemønstre, depression og angst, kan jeg støtte dig i den psykiske side af at lægge dit liv om, så du elsker og nærer dig selv og din krop, i stedet for måske at trække for store veksler på dig selv, eller være alt for selvkritisk og utilfreds med din egen indsats. Men jeg ved ikke ret meget om, hvordan næringen af din krop foregår på celleplan, hvordan de forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer påvirker din krop – derfor blev jeg virkelig glad, da jeg fik lov at se materialet til Carolines onlinekursus. Den viden, jeg i kraft af familieskabet hele tiden har haft adgang til, kan nu også blive jeres.

Skulle I ikke ønske jer hverken telefonsnak eller terapi, vil jeg også gerne donere de penge, jeg tjener på jeres køb, til enten Danmarks Naturfredningsforening, Kattens Værn eller Dyrenes Beskyttelse. Send mig blot en mail om, hvad I ønsker, og så snart jeg så har modtaget kvittering på jeres køb af Carolines kursus (og dermed har modtaget pengene), sender jeg dem videre.

Kurset koster normalt 1.848,- kr., men I kan altså få det for 1.663,- kr., plus I kan støtte jer selv eller en af de tre foreninger med det beløb, jeg tjener ved at reklamere for kurset.

Tilbuddet gælder kun frem til 26. april, da holdet starter op d. 16. maj 2013.

Her har I linket: Go enjoy!

http://nyd-dig-sund.zenbilling.com/products/3501-Nyd-Dig-Sund-Kursus?ref=363-Ilse-Bjerregaard

Line og Ilse 3.11.08

Skriv en kommentar: